Паркан із зварної сітки в Краматорську

забор из сетки Краматорск фото

Сучасні паркани з зварної сітки в Краматорську представлені в широкому асортименті і часом не досвідченому замовнику важко зробити правильний вибір з підбору огорожі з сітки. Даний тип огорожі зустрічається як на міських вулицях так і далеко за його межами. Як же правильно підібрати паркан із сітки, щоб термін експлуатації був високим, а ціна на паркан була доступна?

Правильний підбір висоти, а саме вибір оптимальної висоти для огорожі грає істотну роль, так ціна на паркан із сітки, пропорційна її висоті;
Товщина прута, для об’єктів з підвищеним вимога безпеки необхідно вибирати більш товстий дріт. Для дачі або саду – можна купити паркан з тонким дротом (наприклад, 3 мм вертикальна, 4мм горизонтальна)

Переваги сітки для забору 3D

Основною перевагою зварної сітки для забору 3D можна назвати довгий експлуатації. Огорожа з сітки з полімерним покриттям в Краматорську представлені в двох видах покриття: полімерне і ПВХ. Дані покриття захищають огорожу від корозії, сонячних променів, вітрового і снігового впливу. Також важливим достоїнством даної сітки для огорожі – вентиляція ділянки, рух повітряних мас. Простий монтаж і гаряча заміна секцій в випадки пошкодження – також можна назвати плюсом даного огорожі.

Де купити паркан із сітки в Краматорську?

Вся наша продукція представлена ​​в інтернет-магазині з актуальними цінами:

Сітку для огорожі в Краматорську купити за вигідною ціною ТМ ЗаЗабором з доставкою на об’єкт. Завжди в наявності парканні секції висотою 1м, 1,5 м і 2м на складах. Для покупки забору Вам необхідно надати:

  • Довжину огорожі;
  • Бажані висоту;
  • Вибрати тип покриття і товщину дроту;

Також ви можете самостійно розрахувати вартість огорожі в калькуляторі розрахунку вартості або оформити замовлення через інтернет-магазин. Здійснимо доставку зборів з зварної сітки в Донецькій області.

Поширені запитання:

Способи доставки та оплати в Краматорськ / Слов’янськ?

Доставка огороджень здійснюється щоп’ятниці на об’єкт. Вартість доставки від 10 тис. Грн безкоштовно на об’єкт. Оплатити можна за безготівковим розрахунком або при отриманні (тільки стандартна продукція)

В якому кольорі можливо замовити панельний паркан?

Стандартний колір огорожі RAL 6005 (зелений). Термін виробництва забору в нестандартному кольорі до 14 робочих днів.

✅Як зробити (замовити) монтаж секцій паркану з сітки?

Монтаж огорожі проводиться за типом збірки конструктора. Ознайомитися з інструкцією по монтажу. Так само можливий монтаж силами нашого підприємства від 150 за м / пог.

 

Не знайшли те, що шукали?

Замовте зворотній дзвінок! *

Телефон

* У 97% випадків ми телефонуємо на протязі 5 хвилин!