Панельна сітка 2D з полімерним покриттям та ПВХ

сітка 2DСітка 2D в панелях для заборуце огорожа, яка переважно використовується для виготовлення спортивних майданчиків, тенісних кортів, і полів для міні-футболу, так як сітка даного типу витримує сильний фізичний вплив на своїй поверхні. Завдяки своїй структурі, а саме подвійному горизонтальному дроту, паркан з такої сітки має підвищений рівень безпеки, високої жорсткості і антивандальний.

Панельні забори з зварних прутів для спортмайданчиків повинні бути міцними, надійними без гострих кутів і закінчень, для забезпечення безпеки спортсменів та вболівальників під час ігрового процесу. Для того щоб зменшити можливість отримання спортсменами травм, ми пропонуємо Вам сіткові паркани з найменшою кількістю виступаючих деталей з внутрішньої сторони об’єкта.

Спеціальна система стовпів передбачена для затримки м’яча на висоті до 6м. Така система ідеально підходить для тенісних кортів. Спеціально передбачені звукопоглинаючі скоби обмежують рівень шуму, який створюється від зіткненням з огорожею.

Головне в спортивних змаганнях і турнірах – це глядач, який стоїть за сіткою і сидить всередині неї. Головне достоїнство наших сіток 2D – прозорість і в той же час необхідна міцність, що як раз і треба врахувати при огородженні тенісного корту, волейбольних і баскетбольних майданчиків, або майданчики для міні-футболу. Секційний забор із зварних прутів можна купити за цінами виробника з доставка по Україні з Києва, Дніпропетровська, Одеси, Харкова, Чернівців, Полтави, Терноволя, Львова та Херсона.

Панельний паркан 2D в ПВХ покритті

сварная сетка для ограждения фотоСітка зварана для огорожі 2D в ПВХ покритті використовується перевага в місцях з підвищеним рівнем кислот, а також морської води, так як поліестерне покритті забору має найбільш високий рівень захисту від корозії, при цьому ПВХ (поліестер) покриття від постійних вібрацій, наприклад, ударів м’яча , може відшарується. Обрезинені секції для забору є одними з найнадійніших покриттів, яке навіть при деформації не дає дроту поржавіти. Сітка для огорожі в ПВХ покритті зеленого кольору зазвичай встановлюється на таких об’єктах, де потрібна максимальна міцність і надійність:

  • Державний кордон, межа стратегічних об’єктів і військових баз;
  • Огорожа ТЕС, АЕС та інших режимних підприємств;
  • Огорожа залізниці, автомагістралі;
  • Огорожа портів, митних пунктів пропуску;
  • Огорожа аеропортів, вокзалів;
  • АЗС;
  • Заводів і промислових зон;

Сітка 2D з полімерним покриттям

секція паркану спортмайданчикаПанелі парканні з сітки 2D в полімерно-порошковому покритті переважно використовує для спортивних майданчиків, так як вібрація сітки, не викликає деформацію полімерного покриття. Завдяки тому, що всі огорожі спортмайданчиків нашого виробництва покриватися попередньо цинком, а потім ще напилюван шар нанокерамікі, який забезпечить щільне прилягання порошково-полімерного покриття, не даючи потрапляти частинкам повітря в покриття.

Панельний паркан 2D може бути встановлений:

  • Огорожа футбольного поля, поле для міні-футболу;
  • Огорожа баскетбольного майданчика;
  • Огорожа тенісного корту;
  • Огорожа для дитячого майданчика;
  • Огорожу спортивного майданчика.

Купити панельний паркан із сітки в ПВХ покритті або огорожу для спортивних майданчиків в полімерному покритті можна з доставкою по Україні за ціною виробника, здійснивши покупку паркану з сітки у нас ви отримуєте всі сертифікати на нашу продукцію, а також гарантійний сертифікат. Також здійснюємо виробництво зборів в Україні для особистого та комерційного використання: універсальний огорожу з сітки.

Не знайшли те, що шукали?

Замовте зворотній дзвінок! *

Телефон

* У 97% випадків ми телефонуємо на протязі 5 хвилин!